distribucija audiovizualne opreme renomiranih svjetskih brendova


Vandersteen logo

Vremenski i fazno točni uređaji...

Vandersteen audio

slika vandersteen zvučnika

Vandersteen audio uvijek je bio i uvijek će biti tehnološka tvrtka. Vandersteenovi su zvučnici desetljećima bili izgrađeni oko patentiranih reflection-free aerodinamičnih srednjotonaca Richarda Vandersteena, koji i dalje ostaju temelji nisko-distorzirane muzikalnosti.
Kabineti sa minimalnim pregradama, dvostruko ožičenje, šiljci na podnožju koji smanjuju rezonanciju, skretnice sa baterijskim napajanjem, subwooferi sa visokom propusnošću i snažni bas zvučnici s ugrađenim sobnim EQ-om samo su neke od inovacija koje su proizašle iz Vandersteen audia.

Konstrukcija zvučnika iz tvrtke Vandersteen Audio danas je izgrađena oko najnaprednijih dinamičkih upravljačkih programa ikada,
patentiranih Perfect-Piston ™ upravljačkih programa isključivo u Vandersteen Audio modelima Model 7 i Model 5A Carbon.
Richard Vandersteen proveo je 10 godina u razvoju ovih Perfect-Piston ™ zvučničkih jedinica, koje koriste potpuno jedinstveni sendvič(od ugljičnih vlakana i balsa drva ) koji osigurava savršenu izvedbu i točnost zvučnika bez zvučnih koloracija u metalnim membranama.

Ove inovacije ilustriraju razliku između zvučničke tvrtke i prave tehnološke tvrtke, i počinje opisivati zašto je slušanje VANDERSTEEN AUDIO zvučnika i elektronike tako transcedentno, jedinstveno glazbeno iskustvo. Nezaboravno iskustvo koje se ističe u svijetu proizvoda koji su svi "dobri".

VANDERSTEEN AUDIO dizajnira i proizvodi proizvode koji su i vremenski i fazno točni. Svaki VANDERSTEEN zvučnik osmišljen je da bude istinit i točan prema signalu dobivenom od pojačala, ali sa nenadmašnom prirodnom muzikalnošću i "Dimenzionalnom čistoćom".
Svi Vandersteenovi proizvodi su ponosno dizajnirani i proizvedeni u SAD-u, Hanford, Kalifornija.

Quatro Wood CT