logo -- distribucija audiovizualne opreme
bild-c

CANTON zvučnici

Visokokvalitetni zvučnici
za kućne audio sustave i sustave kućnog kina

Canton je njemačka tvrtka koja proizvodi visokokvalitetne zvučnike za kućne audio sustave i sustave kućnog kina. Nude širok raspon proizvoda, uključujući podne zvučnike, zvučnike za police i središnje kanale, kao i subwoofere i zidne zvučnike.

Zvučnici Canton poznati su po izuzetnoj kvaliteti zvuka, dizajnu i izradi. Koriste napredne tehnologije poput keramičkih aluminijskih stožaca i valovoda kako bi osigurali jasan, detaljan i dinamičan zvuk. Canton zvučnici popularni su među audiofilima i ljubiteljima glazbe koji zahtijevaju najbolju kvalitetu zvuka i performanse.

we by loewe we by loewe

REFERENCE K zvučnici

Za sve one koji traže izvrstan zvuk do najmanje nijanse.

Doživite novo zvučno doba s obitelji Reference K: karakteriziraju je membrane s keramičkom strukturom od volframa, inovativna Bass-Guide® tehnologija i dimenzije kućišta pogodne za kućište. Njezin je nastup koliko opušten koliko i samouvjeren u svim nijansama zvuka i na svim razinama.

Reference K zvučnici proizvode se unutar tvrtke Canton - jedino tako možemo održavati potrebne standarde kvalitete, eliminirati tolerancije grešaka i zadovoljiti visoke zahtjeve zvuka vrhunskih proizvoda.

HIFI zvučnici

Visokokvalitetni zvučnici, prikladni za svaki stil i životnu sredinu.

Povijest obitelji Canton seže daleko u prošlost, ali CANTON moderni razvojni centar je optimalno usmjeren prema budućnosti. Usred Taunusa, u Weilrodu u blizini Frankfurta na Majni, stvara se mnoštvo različitih modela zvučnika - u širokom izboru dizajna, od malih do velikih i za svaki proračun. Kombinacija dugogodišnjeg razvojnog iskustva s inovativnim tehnologijama i stvorila je zvučnike najviše kvalitete - za jedinstvena zvučna iskustva u vašem domu, bilo da se radi o glazbi ili kućnom kinu.

we by loewe we by loewe
we by loewe we by loewe

HOME CINEMA zvučnici

Jer zvuk je taj koji pretvara slike u trenutke pravog kućnog kina.

Za odličan zvuk kućnog kina kod kuće Odlučite se za kompletan 5.1 sustav kućnog kina ili neupadljive zvučne trake ili zvučne dekove kao TV zvučnike. Podignite zastor za majstore CANTON zvuka kućnog kina.

SMART zvučnici

Udobno kontrolirano uživanje u glazbi, po želji u cijeloj kući.

Pametno povezano za najbolji zvuk. Uz SMART networking možete svoj zvuk po cijeloj kući kontrolirati iz jednog mjesta bez gubitka kvalitete zvuka. Svijet uživanja u zvuku je fleksibilan i može se prenositi u cijelom domu.

we by loewe we by loewe