logo -- distribucija audiovizualne opreme
bild-c
bild c

Novi Loewe bild c.

Mali veličinom - velikih performansi

Loewe bild c Smart TV nudi potpunu fleksibilnost. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, savršeno se uklapa u svako životno okruženje i posebno se dobro pokazuje u sobama kao što su spavaća soba ili kuhinja, koje su idealne za televizor male dijagonale.

Bilo kao naizgled lebdeća jedinica montirana na zid, koketno elegantno postavljena na komodu ili pametno samostojeća u sobi s jednim od naših karakterističnih podnih postolja.Nježne linije i suptilni detalji zaokružuju pametni televizor.

Loewe bild c pruža jedinstveno iskustvo gledanja sa svjetovima slika najviše kvalitete kroz najnoviju generaciju Loewe ekskluzivnih Edge LED panela.
UHD rezolucija koju su optimizirali Loewe stručnjaci u kombinaciji sa sofisticiranom HDR obradom slike u 43 inčnom modelu ili Full HD 32 inčnom modelu stvaraju slike u savršenoj ravnoteži za najveći užitak gledanja. Vaši će korisnici doživjeti nijansirane boje, realističnu oštrinu i glatke prijelaze koji će im opustiti oči.

Novo kućište, nove mogućnosti

Zahvaljujući novom Loewe SL7 kućištu, novom Loewe os7 softveru kao i novom Loewe početnom zaslonu u kombinaciji sa Smart System i App Store iz VIDAA, Loewe bild i nudi širok raspon mogućnosti primjene, kako trenutno tako i u budućnosti.

Bilo da se radi o Netflixu, Amazon Primeu ili YouTubeu - velik broj streaming servisa već je izvorno integriran u Loewe početni zaslon i pristupa im se pritiskom na tipku korištenjem namjenskih izravnih gumba na novom Loewe daljinskom upravljaču. Zajamčen je brz i izravan pristup svim popularnim VOD uslugama.

bild i
bild-c
bild-c
bild-c
bild-c
bild-c
bild-c
bild-c
bild-c
bild-c
bild-c
bild-c
bild-c
Kompatibilni stalci i nosači

-- obratite nam se za savjet i opcije postavljanja