logo -- distribucija audiovizualne opreme
bild-i
bild-i

Novi Loewe bild i.

SMART TV nove generacije

Novi televizori Loewe bild i.65, Loewe bild i.55 i Loewe bild i.48 impresioniraju svojim izvanrednim dizajnom, finim detaljima i mekim oblicima kao i stražnjom pločom presvučenom tkaninom. Ali nije samo vanjski izgled potpuno novi, vrijednosti iznutra također nude nešto novo.

Loewe Smart TV je mala revolucija i razlikuje se od svojih prethodnih modela. U modernoj interpretaciji bild i pokazuje kako funkcionira pametna televizija. SL7 kućište u kombinaciji s os7 pretvara televizor u novu generaciju pametnih OLED televizora.

Samo 4 sekunde i TV je uključen i spreman za korištenje. Sofisticirana tehnologija ima sve što korisnik može poželjeti. Novi izbornik omogućuje brzu navigaciju do željenih funkcija i izvorni pristup VoD uslugama putem izravnih gumba na daljinskom upravljaču. Bilo Netflix, Amazon prime, YouTube ili Deezer - svijet serija, blockbustera i glazbe je vaš.

Čak i kada je riječ o zvuku, vaši kupci ostaju fleksibilni: bilo da je riječ o nevidljivo integriranim zvučnicima "Loewe invisible sound" ili s klang barom koji je postavljen ispod za dodatnu razinu audio užitka.

Sa i bez vidljivog zvuka

Nevidljivi zvuk. Novi Loewe bild i ima skriveni ugrađeni "invisible sound" zvučnik za nevidljivi zvuk. Štoviše, kompatibilan je s novim Loewe klang bar5 mr - a u budućnosti i izravno s novim Loewe klang mr sustavom.

Snažan Soundbar. Loewe bild i opcijski je dostupan zajedno s Loewe klang bar i, koji se također može nadograditi u bilo kojem trenutku. Instalacija ispod ekrana je najjednostavnija. Novi Loewe klang bar i impresionira snažnim prednjim stereo zvukom iz 8 drajvera i ukupnom glazbenom snagom od 80 vata.

bild i

Novo kućište, nove mogućnosti

Zahvaljujući novom Loewe SL7 kućištu, novom Loewe os7 softveru kao i novom Loewe početnom zaslonu u kombinaciji sa Smart System i App Store iz VIDAA, Loewe bild i nudi širok raspon mogućnosti primjene, kako trenutno tako i u budućnosti.

Bilo da se radi o Netflixu, Amazon Primeu ili YouTubeu - velik broj streaming servisa već je izvorno integriran u Loewe početni zaslon i pristupa im se pritiskom na tipku korištenjem namjenskih izravnih gumba na novom Loewe daljinskom upravljaču. Zajamčen je brz i izravan pristup svim popularnim VOD uslugama.

bild i

bild i dr+ set

bild-i

bild i dr+

bild-i
bild-i
bild-i
bild-i
bild-i
bild-i
bild-i
bild-i
bild-i
bild-i
bild-i
bild-i
bild-i
bild-i
bild-i
bild-i
bild-i
bild-i
bild-i
Kompatibilni stalci i nosači

-- obratite nam se za savjet i opcije postavljanja