logo -- distribucija audiovizualne opreme
loewe-bild-s
bild s

Loewe bild s

Veličanstven u svakom detalju

Loewe uz bild s.77 predstavlja novi, luksuzni OLED televizor - Made in Germany.

Ekstravagantno opremljen luksuzni model bild s.77 sa svojim novim SL5 kućištem, SX8 Quad Core procesorom i 77-inčnim OLED panelom najnovije generacije, osigurava vizualno zapanjujuće trenutke u Ultra HD rezoluciji. Čak i sadržaj niske razlučivosti ima koristi od briljantnog 4K zaslona zahvaljujući sofisticiranim funkcijama povećanja veličine. Pametna obrada slike donosi dodatnu dinamiku i savršeno ističe prednosti OLED tehnologije. Najvažniji standardi visokog dinamičkog raspona HDR10, HLG i Dolby VisionTM također su uključeni, kao i Loewe trenutno prebacivanje kanala za minimalna vremena prebacivanja.

Bezvremenska elegancija i dizajn od 360°

Stražnja strana velikog formata Loewe bild s može se prekriti Loewe smart coverom u ekskluzivnoj grafit sivoj boji. To kompletu daje moderan dizajn od 360° koji karakterizira bezvremenska elegancija i omogućuje postavljanje bilo gdje u prostoriji. Vizualni naglasci mogu se postaviti kombiniranjem sa zidnim nosačem ili opcijom podnog postolja.

Loewe podni stalak nudi mogućnost motorizirane rotacije na elegantan i gotovo bešuman način. Televizor se može podesiti pomoću daljinskog upravljača na osobni položaj gledanja.

bild s

Individualnost sa značkom osobnog potpisa

Loewe bild s.77 proizvodi se u sjedištu u Kronachu. Ovaj poseban proizvod je proizveden s najvećom pažnjom, pažnjom za detalje i strašću od strane zaposlenika u našoj radionici ručnih radova. Zato ovaj ekskluzivni televizor također zaslužuje vrlo osobni pečat s Loewe osobnom oznakom Ovaj visokokvalitetni metalni amblem nalazi se na stražnjoj strani svake slike s.77 s ugraviranim uzastopnim serijskim brojem te naglašava vrijednost i jedinstvenost svakog proizvoda. Svakom je kupcu moguće ugravirati njegovo ime na značku.

bild s
bild-s
bild-s
bild-s
bild-s
bild-s
bild-s
bild-s
bild-s
bild-s
bild-s
bild-s
bild-s