logo -- distribucija audiovizualne opreme
loewe-iconic
...

Novi Loewe iconic

Skulptura za vaše oči i uši

Pretvorite svoju dnevnu sobu u umjetničku galeriju. Skulpturalni dizajn od kamena. Novi Loewe iconic kombinira najnoviju OLED tehnologiju sa zvučnim iskustvom koje ispunjava prostoriju. Na ovaj način vaš dom postaje više od sobe u kojoj živite: postaje mjesto gdje se možete prepustiti umjetnosti, zanatstvu i kulturi - s Loewe iconicom kao snažno dizajniranim, središnjim dizajnerskim izrazom naše ekskluzivne proizvodnje.

Sve u jednom rješenju u izuzetnom obliku S Loewe iconic, izvrstan TV prijemnik i visokotehnološka aktivna zvučna traka spajaju se u jedinstveno rješenje za postavljanje s impresivnim skulpturalnim dizajnom. Ovo rješenje za postavljanje televizora je više od samog modernog privlačenja pažnje: Loewe iconic je jedinstvena simbioza umjetnosti, kulture, zanatstva i tehnologije - ikona stila za luksuznu kućnu zabavu budućnosti. Izrađen u njemačkoj proizvodnji, ovaj jedinstveni dizajnerski komad vrhunac je Loeweove duge TV i audio tradicije: Stapanje najnovije tehnologije, najboljeg inženjeringa i bezvremenskog dizajna u umjetničko djelo.

Otkrijte TV napravljen od kamena

Izrađen od kamena. Jedinstveno, visokokvalitetno rješenje za postavljanje legendarnog Loewea ručno je izrađeno od Syno-Stonea. Čvrst mineralni složeni materijal koji je robustan i izdržljiv, težak i hladan na dodir poput kamena.

Glatki, jaki i masivni Syno-Stone savršen je za nošenje TV i audio rješenja s lakoćom. Doživite TV i audio postavke spojene u jednu s ovom dugotrajnom instalacijom. Budući da je proizveden iskusnom zanatskom vještinom, spreman je nadživjeti kratkotrajne trendove dizajna kao i zub vremena.

loewe iconic
loewe iconic

Najbolje TV iskustvo

Kvaliteta slike "Made in Germany".
Slike visokog kontrasta i impresivan spektar boja: zahvaljujući ultra-visokoj rezoluciji 4K OLED, HLG, HDR 10 i Dolby Vision™ možete uživati u savršenom kućnom kinu s modelima televizora koji su već tvornički kalibrirani.

Dvije varijante kućišta SL5 i SL7 razvijene su i proizvedene u Loeweovom sjedištu u Njemačkoj, jamčeći izuzetnu izdržljivost, mogućnost popravka i time visoku održivost.

Najbolje AUDIO iskustvo

Snažan zvuk kućnog kina "Made in Germany".
Integrirana 3.1 zvučna traka s tri prednja zvučnika i dva ugrađena subwoofera daje ukupnu glazbenu snagu od 360 W za prirodno i impresivno iskustvo zvuka koje ispunjava prostoriju - uključujući Dolby Atmos, DTS X , Multiroom putem DTS Play-Fi, Loewe Wireless Digital Audiolink (WDAL 2.0) za ažuriranje bežičnog 5.1 sustava i s AVR vezama za povezivanje mnogih starijih kompatibilnih i novih žičnih aktivnih zvučnika, subwoofera ili pojačala putem činča.

Skriven ispod posebno izrađene akustične tkanine, njegov snažan zvuk dopire do bilo kojeg kuta sobe – a da nije vidljiv. Audio izvrsnost projektirana u Njemačkoj.

loewe iconic
iconic
iconic
iconic
iconic
iconic
iconic
iconic
iconic
iconic
iconic
iconic
iconic